FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service

FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater bijwerken

Er zijn diverse manieren om het meest recente FRITZ!OS van je FRITZ!WLAN Repeater te installeren. Of snel en eenvoudig via een van de twee "online update"-functies of handmatig als een online-update niet mogelijk is:

• Online-update via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box
  • Online-update via de gebruikersinterface van de repeater
  • Handmatige update via de gebruikersinterface van de repeater

1 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!Box uitvoeren

1. Klik op "Home Network" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Mesh Networking" of "Home Network Overview".
  3. Klik bij de betreffende FRITZ!WLAN Repeater op "Perform update".

2 Update via gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater uitvoeren

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS version".
  4. Klik op de knop "Nieuw FRITZ!OS zoeken".
  5. Klik op de knop "Start Update".

3 Update handmatig uitvoeren

Als een online-update niet mogelijk is, bijvoorbeeld wanneer de repeater geen verbinding heeft met internet, voer je de update handmatig uit:

FRITZ!OS-bestand downloaden

1. Open in een webbrowser ftp.avm.de/archive/fritz.box/.
  2. Navigeer naar de map van jouw repeater-model, dan naar de submap "firmware" en vervolgens naar de map "english".
  3. Download het bestand met de bestandsextensie ".image" naar de computer.

Meest recente FRITZ!OS installeren

1. Klik op "System" in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "System" op "Update".
  3. Klik op het tabblad "FRITZ!OS File".
  4. Klik op de knop "Save Settings" en sla de instellingen op je computer op als exportbestand.
  5. Klik op de knop "Bladeren..." of "Bestand kiezen".
  6. Selecteer het updatebestand dat je hebt gedownload (imagebestand).
  7. Klik op de knop "Start Update".