FRITZ!WLAN Repeater 300E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 300E Service
This document is also available for the following products:

Draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater wordt niet meer gevonden na configuratie

Nadat de FRITZ!WLAN Repeater is verbonden met een router (bijvoorbeeld FRITZ!Box) via het draadloze netwerk, wordt de naam van het draadloze netwerk (SSID) FRITZ!WLAN Repeater..." niet meer weergegeven in de netwerklijst van de draadloze apparaten (bijvoorbeeld computer, tablet, smartphone).

1 Netwerknaam (SSID) van de router wordt overgenomen door FRITZ!WLAN Repeater

Tijdens de configuratie importeert de FRITZ!WLAN Repeater automatisch de naam van het draadloze netwerk en de draadloze netwerksleutel van de draadloze router, zodat draadloze apparaten in het thuisnetwerk snel kunnen schakelen tussen de netwerken (draadloos roaming).

De meeste draadloze apparaten geven de verschillende draadloze netwerken met dezelfde naam niet afzonderlijk weer, waardoor het kan lijken alsof het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater niet beschikbaar is nadat je de repeater hebt geconfigureerd. In werkelijkheid worden het draadloze netwerk van de draadloze router en van de repeater gegroepeerd onder één naam van het draadloze netwerk.

Opmerking:Je kunt ook een unieke netwerknaam toewijzen aan het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater.