FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service
Not your product?

Tijdschakeling voor het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater configureren

Door middel van tijdschakeling kun je het draadloze netwerk (WiFi) van de FRITZ!WLAN Repeater op vastgestelde tijden automatisch in- en uitschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld het draadloze netwerk 's nachts uitschakelen, als dit niet wordt gebruikt.

Als je de repeater gebruikt met een FRITZ!Box die Mesh ondersteunt, neemt de FRITZ!WLAN Repeater automatisch de instellingen van de tijdschakeling van de Mesh Master over. De tijdschakeling wordt toegepast, ongeacht of je het draadloze netwerk van tevoren handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Je kunt het draadloze netwerk altijd weer inschakelen via de "WLAN"-knop van de FRITZ!WLAN Repeater.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!WLAN Repeater.

1 Tijdschakeling draadloos netwerk configureren

1. Klik op "Wireless" ("WLAN") in de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik in het menu "Wireless ("WLAN")" op "Schedule".
  3. Schakel de optie "Use schedule for wireless radio network" in.
  4. Als je wilt dat voor de repeater dezelfde tijden van toepassing moeten zijn als voor de FRITZ!Box, schakel je de optie "Adopt scheduling settings from the FRITZ!Box" in.
    • Als er voor de repeater andere tijden van toepassing moeten zijn, stel dan individuele periodes in.