FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service

Supportgegevens genereren

We hebben de supportgegevens van je FRITZ!WLAN Repeater en FRITZ!Box nodig om je supportaanvraag te verwerken.

Belangrijk:Genereer de supportgegevens bij voorkeur wanneer het probleem zich voordoet of meteen daarna. Start de apparaten niet handmatig opnieuw op (bijvoorbeeld door ze uit te schakelen) voordat je de supportgegevens genereert.

1 Supportgegevens genereren voor FRITZ!WLAN Repeater

2 Supportgegevens genereren voor de FRITZ!Box

1. Roep http://fritz.box/support.lua op in een webbrowser,
  2. Klik op de knop "Generate Support Data".
  3. Selecteer de optie "Save" en sla de supportgegevens als TXT-bestand op je computer op. Wijzig niet de naam of indeling van het bestand.

Opmerking:De supportgegevens bevatten de FRITZ!Box-instellingen en het gebeurtenislogboek. De informatie in de supportgegevens wordt alleen gebruikt voor het oplossen van dit probleem en wordt niet doorgegeven aan derden. De supportgegevens worden later verwijderd, uiterlijk wanneer de case is gesloten.

4. Maak indien mogelijk een zipbestand met de supportgegevens.

Opmerking:Met zipbestanden kun je bestanden comprimeren. Ga in Windows als volgt te werk om zipbestanden aan te maken: Klik met de rechtermuisknop op een bestand of map en selecteer vervolgens "Send to" en "Compressed (zipped) Folder" in het contextmenu.