FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service
This document is also available for the following products:

Lampje "Power" gaat niet branden op FRITZ!WLAN Repeater

Het lampje "Power" op de FRITZ!WLAN Repeater gaat niet branden, de repeater geeft geen gegevens meer door en de gebruikersinterface van de repeater kan niet meer worden geopend.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Repeater opnieuw opstarten

1. Haal de stekker uit het stopcontact van de repeater.
  2. Schakel de repeater na ongeveer 5 seconden weer in.

2 Fabrieksinstellingen laden op de FRITZ!WLAN Repeater

1. Zet de repeater aan.
  2. Wacht totdat de FRITZ!WLAN Repeater opnieuw is opgestart.
  3. Druk ten minste 15 seconden op de knop "WPS" totdat alle lampjes tegelijk knipperen.