FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service

Wachtwoord vergeten voor toegang tot de gebruikersinterface van FRITZ!WLAN Repeater

Het FRITZ!WLAN Repeater-wachtwoord beveiligt je FRITZ!WLAN Repeater tegen onbevoegde toegang. Als je dit wachtwoord vergeet, heb je geen toegang meer tot de instellingen en functies van de repeater en kun je niet meer inloggen bij de repeater.

1 Wachtwoord van de FRITZ!Box invoeren

Vanaf FRITZ!OS versie 6.30 worden voor de FRITZ!WLAN Repeater het wachtwoord en indien nodig ook de gebruikersnaam van de FRITZ!Box overgenomen, als je geen eigen wachtwoord hebt ingesteld voor de FRITZ!WLAN Repeater. Je kunt de gebruikersinterface van de repeater openen als je het betreffende wachtwoord voor de FRITZ!Box invoert.

• Voer het wachtwoord van de FRITZ!Box in.

2 Toegangslink versturen met pushservice-mail

Als je in je FRITZ!WLAN Repeater in het menu "System" onder "Push Service" een e-mailadres hebt opgegeven voor de pushservice "forgot password" dan kun je de FRITZ!Box je een toegangslink laten sturen waarmee je weer kunt inloggen op de gebruikersinterface van de repeater:

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!WLAN Repeater.
  2. Klik op "Forgot your password?" onder de wachtwoordaanvraag.

Opmerking:Als de knop "Send Push Service mail" niet zichtbaar is, dan is de pushservice niet ingeschakeld.

3. Klik op "Send Push Service Mail".
    • Er wordt een e-mail met een link voor het instellen van een nieuw wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt ingevoerd voor de pushservice "forgot password".
  4. Haal je e-mail op met hetzelfde apparaat dat je hebt gebruikt om de toegangskoppeling aan te vragen en volg de instructies in de e-mail.

3 Fabrieksinstellingen van de FRITZ!WLAN Repeater laden

Als je de "push service" in de FRITZ!WLAN Repeater niet hebt ingeschakeld, of als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat je hebt ingevoerd, dan moet je de fabrieksinstellingen van de repeater laden.

Belangrijk:Bij het laden van de fabrieksinstellingen worden alle instellingen die je in de FRITZ!WLAN Repeater hebt geconfigureerd ongedaan gemaakt.

Je kunt de WPS-knop gebruiken om de fabrieksinstellingen van de FRITZ!WLAN Repeater te laden, zelfs als je je wachtwoord bent vergeten:

1. Steek de repeater in het stopcontact.
  2. Wacht tot de "Power"-led continu brand.
  3. Houd de "WPS"-knop ca. 15 seconden ingedrukt totdat alle led's tegelijk knipperen.

Opmerking:Configureer de push service, zodat je je wachtwoord weer kunt herstellen mocht je het wachtwoord zijn vergeten.