FRITZ!WLAN Repeater 310 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 310 Service

Draadloze gasttoegang is niet beschikbaar bij de FRITZ!Repeater

Hoewel de gasttoegang is ingeschakeld in de FRITZ!Box (Mesh Master), is de gasttoegang niet beschikbaar bij de FRITZ!Repeater. Alleen binnen het bereik van de Mesh Master maken draadloze netwerkapparaten verbinding met het gastnetwerk.

Oorzaak

• Door een fout in FRITZ!OS 7 van de FRITZ!Box neemt de FRITZ!Repeater de gasttoegang van de Mesh Master niet over als de 5GHz-frequentieband is uitgeschakeld op de Mesh Master.

1 Wachten op toekomstig FRITZ!OS

We werken aan een oplossing en zullen dit probleem zo spoedig mogelijk verhelpen met een FRITZ!OS-update voor actuele FRITZ!-producten. We kunnen nog geen datum voor de update noemen.

Opmerking:De update wordt afhankelijk van het model FRITZ!Box verspreid via de servicepagina op avm.de of rechtstreeks door de internetprovider.

Beide frequentiebanden van de Mesh Master inschakelen

Tot de update wordt uitgebracht kun je beide frequentiebanden inschakelen bij de Mesh Master. Vervolgens neemt de FRITZ!Repeater de gasttoegang over:

1. Klik op "Wireless" (of "WLAN") in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box (Mesh Master).
  2. Klik in het menu "Wireless" (of "WLAN") op "Radio Network".
  3. Schakel het draadloze netwerk in voor de 2,4- en 5GHz-frequentieband. Als de frequentiebanden niet apart worden weergegeven, schakel dan eerst de geavanceerde weergave in.