FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service
This document is also available for the following products:

Powerled op de FRITZ!WLAN Repeater brandt niet

De powerled op de FRITZ!WLAN Repeater brandt niet, de repeater geeft geen gegevens meer door en de gebruikersinterface van de repeater kan niet meer worden geopend.

Voer de hier beschreven stappen na elkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Repeater opnieuw opstarten

1. Trek de repeater uit het stopcontact.
  2. Steek de repeater na ca. 5 seconden opnieuw in het stopcontact.

2 Fabrieksinstellingen laden van de FRITZ!WLAN Repeater

1. Steek de repeater in het stopcontact.
  2. Wacht tot de repeater opnieuw is opgestart.
  3. Druk de WPS-knop minimaal 15 seconden lang in, tot alle leds tegelijk knipperen.