FRITZ!WLAN Repeater 450E Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Repeater 450E Service
This document is also available for the following products:

Na de configuratie kan het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater niet meer worden gevonden

Wanneer de FRITZ!WLAN Repeater is verbonden met een router (bijvoorbeeld FRITZ!Box) via draadloos LAN (WiFi), wordt de naam van het draadloze netwerk (SSID) "FRITZ!WLAN Repeater..." niet meer weergegeven in de netwerklijst van draadloze apparaten (bijvoorbeeld computers, tablets, smartphones).

1 Netwerknaam (SSID) van de repeater wordt geïmpliceerd door FRITZ!WLAN Repeater

Wanneer je de FRITZ!WLAN Repeater instelt, worden automatisch de naam van het draadloze netwerk en de netwerksleutel van de draadloze router overgenomen, zodat draadloze apparaten in het thuisnetwerk snel kunnen schakelen tussen netwerken (roaming).

De meeste draadloze apparaten geven verschillende draadloze netwerken met dezelfde naam (SSID's) niet afzonderlijk weer, waardoor het kan lijken dat het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater niet beschikbaar is nadat je de repeater hebt geconfigureerd. Het draadloze netwerk van de draadloze router en dat van de repeater worden gegroepeerd onder één naam van het draadloze netwerk.

Opmerking:Je kunt ook een unieke netwerknaam toewijzen aan het draadloze netwerk van de FRITZ!WLAN Repeater.