FRITZ!WLAN Stick AC 430 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick AC 430 Service

Geavanceerde weergave van de gebruikersinterface inschakelen

Sommige instellingen zijn verborgen in de standaard weergave van de FRITZ!Box-gebruikersinterface, omdat deze alleen in speciale gevallen nodig zijn. Als je alle instellingen van de FRITZ!Box wilt zien, schakel je de "Advanced view" van de gebruikersinterface in.

1 Geavanceerde weergave inschakelen

De procedure is afhankelijk van de geïnstalleerde FRITZ!OS-versie:

FRITZ!OS 6.50 of nieuwer

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik rechts boven aan de rand van de gebruikersinterface op de drie punten.
  3. Klik op de aan/uit-knop om de geavanceerde weergave in te schakelen.

Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld wanneer de aan/uit-knop groen is. .

FRITZ!OS ouder dan 6.50

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik op "View: Standard" in de onderste sectie van de gebruikersinterface.
    • Afb.: Geavanceerde weergave inschakelen

• De geavanceerde weergave is ingeschakeld als wordt weergegeven.