FRITZ!WLAN Stick AC 430 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick AC 430 Service
This document is also available for the following products:

Driver van de FRITZ!WLAN Stick bijwerken

De driversoftware integreert de FRITZ!WLAN Stick in het besturingssysteem van je computer en bevat een monitor voor de draadloze verbinding waarmee je de draadloze verbinding van de stick kunt bewaken.

1 Meest recente driver downloaden

1. Open in een webbrowser onze downloadsectie.
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!WLAN" en vervolgens je product.
  3. Download de meest recente driver voor je FRITZ!WLAN Stick.

2 Driver installeren

• Dubbelklik op het bestand "avm_fritz!wlan_usb_stick[...].exe" en volg de instructies.