FRITZ!WLAN Stick AC 430 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick AC 430 Service
This document is also available for the following products:

Computer loopt vast tijdens de installatie of het gebruik van de FRITZ!WLAN Stick

Je computer loopt vast tijdens de installatie van de besturingssoftware of het gebruik van de FRITZ!WLAN Stick en de computer reageert niet meer.

Voer de stappen uit zoals hier aangegeven. Controleer na elke poging of het probleem is verholpen.

1 Meest recente stuurprogramma voor de FRITZ!WLAN Stick installeren

2 FRITZ!WLAN Stick verbinden zonder een USB-hub

De volgende stap is alleen vereist als je de FRITZ!WLAN Stick hebt aangesloten op een USB-hub in plaats van rechtstreeks op de USB-poort van je computer:

Opmerking:De FRITZ!WLAN Stick kan worden gebruikt met diverse USB-hubs die minimaal USB 2.0 ondersteunen. AVM kan echter niet garanderen dat USB-hubs correct werken.

1. Voor het testen verwijder je de USB-hub uit de computer.
  2. Sluit de FRITZ!WLAN Stick rechtstreeks aan op de USB-poort van je computer.

3 Meest recente stuurprogramma's voor chipsets installeren voor je moederbord

• Installeer de nieuwste stuurprogramma's voor de chipset van je moederbord (de chipset is een deel van het moederbord waarop computeronderdelen worden aangesloten).

Opmerking:De meest recente stuurprogramma's vind je op de downloadpagina van de fabrikant van het moederbord of de chipset.

4 Testen op een andere computer

• Installeer de FRITZ!WLAN Stick op een andere computer en controleer of dezelfde fout ook optreedt op die computer:
    • Als het probleem niet optreedt met de andere computer, dan wordt het probleem veroorzaakt door je computer.
      • Neem contact op met de fabrikant van de computer.