FRITZ!WLAN Stick AC 860 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick AC 860 Service

Foutmelding "Device driver was not successfully installed"

De installatie van de FRITZ!WLAN Stick op een computer met Windows 8 64-bits mislukt. Bij de installatie wordt de foutmelding "Device driver was not successfully installed" weergegeven.

Oorzaak

• Sommige FRITZ!WLAN Sticks zijn geleverd met een stuurprogramma zonder WHQL-certificering.

1 Meest recente stuurprogramma voor de FRITZ!WLAN Stick installeren

Deze fout treedt niet op met het meest recente stuurprogramma: