FRITZ!WLAN Stick v2 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick v2 Service
This document is also available for the following products:

FRITZ!WLAN Stick installeren

Als je de FRITZ!WLAN Stick met een USB-poort van de computer verbindt, wordt de driversoftware automatisch geïnstalleerd. Deze driversoftware integreert de FRITZ!WLAN Stick in het besturingssysteem van je computer en levert het stuurprogramma FRITZ!WLAN, waarmee je controle hebt over de draadloze verbindingen (WiFi) en deze bewaken.

Voorwaarden / Beperkingen

• Op de computer is Windows 8 of Windows 7 (64-/32-bits) geïnstalleerd.

1 Beveiligingsinstellingen van het draadloze netwerk importeren op FRITZ!WLAN Stick

Als je een FRITZ!Box met USB-poort gebruikt als draadloze router, kun je voor de installatie de beveiligingsinstellingen voor het draadloze netwerk gemakkelijk importeren op de FRITZ!WLAN Stick:

• Verbind de FRITZ!WLAN Stick met een USB-poort van de FRITZ!Box.

Zodra de Info-led blijft branden, is het importeren van de beveiligingsinstellingen van het draadloze netwerk voltooid.

2 FRITZ!WLAN Stick installeren

• Verbind de FRITZ!WLAN Stick met een USB-poort van de computer. Windows herkent de FRITZ!WLAN Stick automatisch en start met de installatie van de driver. Dit proces kan enige tijd duren.
    • Als het bericht "Installation of [...] was successful" wordt weergegeven:
      • Klik op "Close".
    • Als het venster "CD drive [...]: FRITZ!WLAN USB Stick ..." wordt weergegeven:
      • Klik op "AVM FRITZ!WLAN USB Stick ... Installation" en volg de instructies.

De FRITZ!WLAN Stick is nu geïnstalleerd. Als je eerst de beveiligingsinstellingen van het draadloze netwerk op de stick hebt geïmporteerd, wordt de draadloze verbinding met de FRITZ!Box automatisch geconfigureerd. Als je geen FRITZ!Box met USB-poort gebruikt als draadloze router, configureer je de draadloze verbinding met de draadloze router handmatig.

3 Meest recente stuurprogramma voor de FRITZ!WLAN Stick installeren