FRITZ!WLAN Stick v2 Service - Knowledge Base

FRITZ!WLAN Stick v2 Service
This document is also available for the following products:

Stuurprogramma van je FRITZ!WLAN Stick bijwerken

Het stuurprogramma integreert de FRITZ!WLAN Stick in het besturingssysteem van je computer en bevat de besturingssoftware FRITZ!WLAN waarmee je de draadloze verbinding van de Stick kunt beheren.

1 Nieuwste stuurprogramma downloaden

1. Roep onze downloadsectie op in een webbrowser.
  2. Selecteer de productgroep "FRITZ!WLAN" en vervolgens je product.
  3. Download het meest recente stuurprogramma voor je FRITZ!WLAN Stick.

2 Stuurprogramma installeren

1. Voer het gedownloade bestand "avm_fritz!wlan_usb_stick....exe" uit (dubbelklik bijvoorbeeld op het bestand in Windows Verkenner).
  2. Bevestig dat je wilt doorgaan met de installatie en volg de instructies van de installatiewizard.