Eigen telefoonnummer doorgeven (nummerweergave)

Bij uitgaande oproepen kun je je telefoonnummer automatisch doorgeven aan degene die je belt. Deze persoon kan dan je telefoonnummer zien op het telefoonscherm.

Voorwaarden

• Je telefoonprovider moet de functionaliteit "CLIR (Calling Line Identification Restriction, ook wel nummeronderdrukking genoemd) per oproep" hebben aangezet.

1 Nummeronderdrukking (CLIR) uitzetten

1. Start FRITZ!App Fon.
  2. Tik rechtsboven op het menu met de drie puntjes (Android) of op "More" (iOS) en vervolgens op "Instellingen"(Android) of op "Settings" (iOS).
  3. Schakel de optie "Telefoonnummer onderdrukken" (Android) of "Suppress Your Number" (iOS) uit.

Als het telefoonnummer bij uitgaande oproepen nu niet wordt doorgegeven, moet je door je telefoonprovider de functionaliteit "CLIR (Calling Line Identification Restriction, ook wel nummeronderdrukking genoemd) per oproep" aan laten zetten. Bij de FRITZ!Box zelf zijn er geen instellingen meer vereist.