Met Configure FRITZ!Box VPN Connection een back-up van VPN-verbindingen maken en VPN-verbindingen herstellen

Met het programma Configure FRITZ!Box VPN Connection kun je een back-up maken van de configuratiebestanden met daarin de geconfigureerde VPN-verbindingen op je computer en herstellen op een andere computer met Configure FRITZ!Box VPN Connection. Dit beschermt je tegen het verlies van gegevens en stelt je in staat om extra VPN-verbindingen toe te voegen aan de bestaande VPN-verbindingen op de nieuwe computer.

1 Back-up van de VPN-verbindingen maken

1. Start Windows Verkenner.
  2. Ga naar de map C:\Gebruikers\[Gebruiker]\AppData\Roaming\AVM.
  3. Maak een back-up van de map "FRITZ!VPN" en alle bestanden die zich daarin bevinden.

2 VPN-verbindingen herstellen

1. Open het programma Configure FRITZ!Box VPN Connection en sluit het programma vervolgens weer.
  2. Start Windows Verkenner.
  3. Ga naar de map C:\Gebruikers\[Gebruiker]\AppData\Roaming\AVM.
  4. Verwijder de map "FRITZ!VPN".
  5. Kopieer de back-up van de map "FRITZ!VPN" en alle bestanden die zich daarin bevinden, naar de map "AVM".