Werkgroepnaam van de FRITZ!Box wijzigen

De FRITZ!Box maakt aangesloten USB-opslagmedia in het thuisnetwerk beschikbaar om te delen onder de werkgroepnaam "Workgroup". Als je in je thuisnetwerk een andere naam gebruikt voor de werkgroep, kun je de naam van de FRITZ!Box-werkgroep wijzigen.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box configureren

1. Klik in de FRITZ!Box-gebruikersinterface op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Storage (NAS)".
  3. Schakel de optie "Storage (NAS) enabled" in.
  4. Voer in het invoerveld "Working group" de naam van de werkgroep in.