Smarthomeapparaten vanuit het internet en in het thuisnetwerk schakelen

Je kunt je slimme stopcontacten en radiatorthermostaten, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200 en FRITZ!DECT 302, en ledlampen FRITZ!DECT 500 in het thuisnetwerk of vanuit het internet bedienen met FRITZ!App Smart Home. Installeer simpelweg FRITZ!App Smart Home op je smartphone of tablet. Vervolgens kun je in het thuisnetwerk en ook onderweg je smarthomeapparaten veilig vanuit het internet schakelen. FRITZ!App Smart Home geeft bovendien het energieverbruik weer van de apparaten zijn aangesloten op de stopcontacten. Zo kun je je smarthomeapparaten altijd aansturen en in de gaten houden.

Startscherm FRITZ!App Smart Home