Gebruikersinterface van de FRITZ!Box openen

Je wilt toegang krijgen tot de FRITZ!Box, maar weet niet hoe je fritz.box kunt openen om alle functies te configureren? ✔ Zo meld je je aan:

Op alle computers, smartphones of tablets die je hebt verbonden met je FRITZ!Box (bijvoorbeeld via Wi-Fi), kun je de gebruikersinterface gemakkelijk openen in een webbrowser via het adres http://fritz.box. Nadat je het FRITZ!Box-wachtwoord hebt ingevoerd, kun je in de gebruikersinterface alle functies van de FRITZ!Box configureren en vind je gedetailleerde informatie over het product, je aansluiting en je verbindingen.

Je hoeft de FRITZ!Box niet extra te configureren om de gebruikersinterface te openen. Een internetverbinding is ook niet vereist.

Let op:

Volledige adres invoeren in de adresbalk
  • Voer altijd het volledige adres http://fritz.box in. Als je het adres bijvoorbeeld invoert zonder "http://", kan het voorkomen dat de webbrowser een zoekopdracht uitvoert op internet en niet de gebruikersinterface opent.
  • Als je twee FRITZ!Boxen met elkaar hebt verbonden, kun je de gebruikersinterface van de tweede FRITZ!Box (Mesh Repeater) gemakkelijk openen via het Mesh-overzicht van de eerste FRITZ!Box (Mesh Master). Daarnaast kun je via het Mesh-overzicht van de Mesh Master de gebruikersinterface openen van alle Mesh Repeaters die zich in het thuisnetwerk bevinden (FRITZ!Repeaters en FRITZ!Powerline-adapters).
    Door op de apparaatnaam te klikken wordt de gebruikersinterface van de tweede FRITZ!Box geopend