FRITZ!DECT 500 in het FRITZ!Box-thuisnetwerk gebruiken

Voorbeeld: helderheid en kleur van FRITZ!DECT 500 configureren

Je kunt de ledlamp FRITZ!DECT 500 via een een versleutelde DECT-verbinding (DECT ULE) integreren in het FRITZ!Box-thuisnetwerk.

Vervolgens kun je via de gebruikersinterface van je FRITZ!Box de kleur, de kleurtemperatuur en helderheid van de ledlamp en een automatische tijdschakeling configureren.

Voorwaarden/beperkingen

• Bij de FRITZ!Box mag geen DECT-repeater van een andere fabrikant of een FRITZ!Box 7390, 7270 of 7420 als DECT-repeater (zie "Telephony > DECT > Monitor") zijn aangemeld.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!DECT 500 aanmelden

1. Schakel de lamp uit, waar je de FRITZ!DECT 500 wilt inschroeven.
  2. Schroef de FRITZ!DECT 500 in de E27-fitting van je lamp.
  3. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Smart Home".
  4. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management".
  5. Klik op de knop "Register Device".
  6. Binnen 2 minuten: schakel de lamp met FRITZ!DECT 500 in. FRITZ!DECT 500 brandt rood en geeft zo aan gereed te zijn voor aanmelding bij de FRITZ!Box.

Zodra de ledlamp twee keer groen knippert en vervolgens wit brandt, is de DECT-verbinding tot stand gebracht.

2 FRITZ!DECT 500 configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Smart Home".
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management".
  3. Selecteer uit de vervolgkeuzelijst de apparaatgroep.
  4. Klik bij het apparaat in kwestie op de knop (Bewerken).
  5. Klik op het tabblad "General".
  6. Voer bij "Name" een zelfgekozen naam in.
  7. Schakel bij "Push Service Settings" de optie "Push service enabled" in, zodat je een e-mail ontvangt als bijvoorbeeld de draadloze verbinding is verbroken of als er fouten optreden.
  8. Schakel de optie "Push service enabled" in, zodat je een e-mail ontvangt bij belangrijke gebeurtenissen.

Opmerking:Informatie over de configuratie van de push-service vind je in deze handleiding.

9. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
  10. Klik op het tabblad "Lamp Setting"en configureer de gewenste instellingen.
  11. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.
  12. Als je een tijdschakeling wilt instellen, klik dan op het tabblad "Switch Automatically" en configureer de gewenste schakeling.
  13. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

De ledlamp is nu geconfigureerd en kan handmatig worden in- en uitgeschakeld met een FRITZ!DECT-schakelaar, met FRITZ!Fon (Menu "Home Network > Smart Home") en vanuit het internet met FRITZ!App Smart Home.