Analoge telefoon in FRITZ!Box configureren

Je wilt op de FRITZ!Box een analoge telefoon aansluiten en configureren? ✔ Met deze handleiding gaat dat heel gemakkelijk.

Je kunt analoge snoergebonden telefoons en analoge draadloze telefoons met een eigen basisstation aansluiten op de FRITZ!Box. Na de configuratie kun je met je telefoons bellen via alle telefoonnummers die zijn geconfigureerd in de FRITZ!Box.

1 Telefoonnummers in FRITZ!Box configureren

Configureer eerst alle beschikbare telefoonnummers in de FRITZ!Box:

1. Configureer de internettelefoonnummers in de FRITZ!Box.

2 Telefoon op FRITZ!Box aansluiten

1. Verbind de telefoon met een analoge poort van de FRITZ!Box (bijvoorbeeld "FON 1").

3 Telefoon in FRITZ!Box configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Als de telefoon al wordt weergegeven in de lijst met telefoontoestellen, klik je bij de telefoon op de knop (verwijderen).
  4. Configureer de telefoon opnieuw: klik op de knop "Configure New Device".
  5. Schakel de optie "Telephone (with or without answering machine)" in en klik op "Next".
  6. Schakel de poort (bijvoorbeeld "FON 1") in, waarop je de telefoon hebt aangesloten en klik op "Next". De wizard voert je door de configuratie.

Belangrijk:Is het niet mogelijk de poort te kiezen waarop telefoon is aangesloten, is op deze poort al een ander toestel geconfigureerd. Je moet dit apparaat eerst verwijderen.