Knowledge Base-artikel #3676

Deurintercom op de Mesh Repeater configureren

Wanneer je in de Mesh Master een deurintercom hebt geconfigureerd en nog een FRITZ!Box als Mesh Repeater hebt geconfigureerd, kun je de deurbel van de deurintercom doorschakelen naar de Mesh Repeater. Daarnaast kun je op een FRITZ!Fon die is aangemeld bij de Mesh Repeater, het livebeeld zien en de deuropener gebruiken.

Voorwaarden/beperkingen

1 Deurbel doorschakelen naar alle telefoons van de Mesh Repeater

1. Klik in de gebruikersinterface van de Mesh Master op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik bij de deurintercom op de knop (Bewerken).
  4. Selecteer bij de deurbel in kwestie uit de vervolgkeuzelijst "Route Doorbells to" de Mesh Repeater. Je kunt de Mesh Repeater in een belgroep of apart opnemen.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

2 Deurbel doorschakelen naar één telefoon van de Mesh Repeater

Intern telefoonnummer van de telefoon opzoeken

1. Klik in de gebruikersinterface van de Mesh Master op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Klik op het tabblad "Internal numbers".
  4. Noteer het interne telefoonnummer van de telefoon in kwestie, bijvoorbeeld **620**611.

Intern telefoonnummer toewijzen

1. Klik in de gebruikersinterface van de Mesh Master op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephony Devices".
  3. Klik bij de deurintercom op de knop (Bewerken).
  4. Selecteer bij de deurbel in kwestie uit de vervolgkeuzelijst "Route Doorbells to" de optie "Telephone number" en geef het interne telefoonnummer van de telefoon precies zo op, als het in de gebruikersinterface van de Mesh Master wordt weergegeven, bijvoorbeeld **620**611.
  5. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

3 Livebeeld en tekenreeks voor de deuropener bij de Mesh Repeater invoeren

Als er al van de deurintercom naar de Mesh Repeater is gebeld, dan staat de deurbel al met de juiste naam in het interne telefoonboek van de Mesh Repeater:

1. Klik in de gebruikersinterface van de Mesh Repeater op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Klik op het tabblad "Internal numbers".
  4. Klik bij de deurbel op de knop (Bewerken).
  5. Voer de tekenreeks voor de deuropener in.
  6. Voer in het invoerveld "Live image" het volledige internetadres met de afbeeldingsbestanden in.
  7. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.

Het livebeeld is nu ook te zien op de Mesh Repeater en de tekenreeks voor de deuropener kan nu op de Mesh Repeater worden gebruikt.