Knipperen van de berichtentoets op FRITZ!Fon stoppen

FRITZ!Fon stelt je automatisch op de hoogte van gemiste oproepen, nieuwe berichten op het FRITZ!Box-antwoordapparaat, software-updates, nieuwe e-mails, podcasts en RSS-feeds. Als er nieuwe berichten worden ontvangen, klinkt er een attentietoon, knippert de berichtentoets en op de display verschijnt het pictogram "nieuwe berichten".

Als je meerdere FRITZ!Fons gebruikt, kun je het knipperen van de berichtentoets bij alle telefoons tegelijkertijd stoppen als de telefoons identiek zijn geconfigureerd.

1. Druk op de berichtentoets op de telefoon.
  2. Als er verschillende berichten beschikbaar zijn, selecteer je het type bericht (bijvoorbeeld "missed calls" of "Software update") en druk je op "OK".
  3. Selecteer een bericht en druk op "OK". Nieuwe berichten worden vetgedrukt weergegeven.

Zodra je op de berichtentoets drukt op een telefoon, stopt de toets op deze telefoon met knipperen. Het knipperen stopt, zelfs als je niet alle nieuwe berichten hebt gelezen. Om ervoor te zorgen dat de toets op de andere telefoons ook stopt met knipperen, moet je echter alle berichten markeren als "gelezen". Daarbij maakt het niet uit op welke telefoon je de berichten leest. Zolang er nog ongelezen berichten op de andere telefoon staan, bijvoorbeeld door een andere configuratie, blijft de toets op de andere telefoon knipperen.