Knowledge Base-artikel #1285
FRITZ!Box 6810 LTE
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Antwoordapparaat schakelt zichzelf automatisch in en/of uit

Antwoordapparaat van de FRITZ!Box schakelt zichzelf automatisch in en/of uit

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Tijdsturing uitschakelen

Via de tijdsturing heb je bepaald of en wanneer het antwoordapparaat van de FRITZ!Box automatisch moet worden in- en uitgeschakeld. Deze instellingen worden toegepast, ongeacht of je het antwoordapparaat voordien handmatig hebt in- of uitgeschakeld. Schakel daarom de tijdsturing voor het antwoordapparaat uit:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Answering machine".
  3. Klik op het tabblad van het betreffende antwoordapparaat.
  4. Klik op de knop "Settings".
  5. Klik op "Additional Settings".
  6. Schakel de optie "Time control enabled" uit.
  7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.