Power-led van de FRITZ!Box knippert na FRITZ!OS-update.

Na een FRITZ!OS-update brengt de FRITZ!Box geen verbinding met het mobielenetwerk meer tot stand. De Power/Mobile-led van de FRITZ!Box knippert sinds de update ononderbroken en in de lijst met gebeurtenissen van de FRITZ!Box staat mogelijk een van de volgende foutmeldingen:

• "Er is geen LTE-netwerk binnen het bereik gevonden."
  • "LTE-verbinding kan niet tot stand worden gebracht.
    Oorzaak: EPS_SERVICES_NOT_ALLOWED_IN_THIS_PLMN"

Voer de hier beschreven stappen achterelkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!Box opnieuw opstarten

1. Koppel de FRITZ!Box gedurende 5 seconden los van het elektriciteitsnet.

Opmerking:De instellingen van de FRITZ!Box blijven daarbij behouden. Het opnieuw opstarten duurt ca. 2 minuten. Gedurende deze tijd heb je geen toegang tot de FRITZ!Box.

2 Roaming inschakelen

De volgende stap is alleen noodzakelijk als je de FRITZ!Box niet in Duitsland gebruikt en je mobiele provider op jouw locatie het netwerk van een andere provider gebruikt:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Internet".
  2. Klik in het menu "Internet" op "Toegangsgegevens".
  3. Schakel de optie "Roaming toestaan" in.

LET OP!Door roaming in te schakelen kunnen er extra kosten ontstaan. Informatie over roaming en de mogelijke kosten krijg je van je mobiele provider.

4. Klik op "Toepassen" om de instellingen op te slaan.