Menutaal op de FRITZ!Fon instellen

De FRITZ!Fon gebruikt al menutaal de taal die is ingesteld in de FRITZ!Box-gebruikersinterface. De taal wordt automatisch aangestuurd door de software van de telefoon.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Spraakinstelling in FRITZ!Box wijzigen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Systeem".
  2. Klik in het menu "Systeem" op "Regio en taal".
  3. Klik op het tabblad "Taal".
  4. Selecteer uit de vervolgkeuzelijst de gewenste taal.
  5. Klik op "Toepassen" om de instellingen op te slaan.

2 Telefoon uit- en weer aanzetten

1. Zet de telefoon uit door de ophangtoets (rode telefoonhoorn) ingedrukt te houden en zet de telefoon vervolgens weer aan.

Nu wordt de juiste software gezocht en geïnstalleerd. Nadat de telefoon opnieuw is opgestart, wordt de menutaal gebruikt die je hebt ingesteld in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.