Aangesloten telefoon is dood

Wanneer je de hoorn opneemt van een telefoon die is verbonden met een analoge poort van de FRITZ!Box, hoor je geen geluid (bijvoorbeeld een kiestoon of bezettoon). De telefoon is "dood".

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 FRITZ!Box aansluiten op stroomvoorziening

1. Sluit de FRITZ!Box aan op een stopcontact waarop andere apparaten werken.

2 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box installeren

1. Installeer op de FRITZ!Box het meest recente FRITZ!OS.

3 Andere analoge telefoon testen

1. Koppel de telefoon los van de FRITZ!Box.
  2. Sluit een andere telefoon aan op dezelfde poort van de FRITZ!Box.
  3. Als je nu wel een geluid hoort, is de eerste telefoon defect of is de kabel van de telefoon beschadigd of de kabelbezetting is onjuist. Test een andere kabel of neem contact op met de fabrikant van de telefoon.
    • Als je geen geluid hoort, controleer dan of de bedrading in de telefoonstekker juist is aangesloten. De twee binnenste contacten geven het analoge signaal door van de RJ11-aansluitingen "FON 1" en "FON 2".

4 FRITZ!Box opnieuw opstarten

2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".