Knowledge Base-artikel #3512

ISDN-deurintercom in FRITZ!Box configureren

In de FRITZ!Box kun je een ISDN-deurintercom configureren en zo bijvoorbeeld met de telefoon de deurbel aannemen, met aanbellers spreken en de deur openen.

Voorwaarden/beperkingen

• Met de deurintercom kunnen alleen frequenties worden gebruikt die de intercom volgens de specificaties voor EuroISDN/DSS1 biedt. Fabrikant-specifieke functies van de deurintercom kunnen niet worden gebruikt.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 Deurintercom aansluiten

1. Verbind de deurintercom met de poort voor ISDN-apparaten ("FON S0") van de FRITZ!Box.

2 Deurintercom configureren

1. Configureer 99999 als MSN in de deurintercom.

Opmerking:Voor ISDN-apparaten die als MSN "99999" naar de FRITZ!Box verzenden, is het automatisch kiezen van een buitenlijn uitgeschakeld op de poort voor ISDN-apparaten.

2. Wanneer een bepaalde telefoon moet rinkelen, configureer dan in de deurintercom het interne telefoonnummer van de telefoon als bestemmingsnummer.

Opmerking:De interne telefoonnummers van de telefoons vind je in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box onder "Telephone Book > Internal Numbers".

• Wanneer er meerdere met de FRITZ!Box verbonden telefoons moeten rinkelen, configureer dan het snelkiesnummer, bijvoorbeeld 701 van een interne belgroep.
    • Wanneer alle met de FRITZ!Box verbonden telefoons moeten rinkelen, configureer je de 9 voor een paging-oproep.