FRITZ!DECT-stopcontact bij FRITZ!Box aanmelden

Het slimme stopcontact, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200, wordt via een versleutelde DECT-verbinding in het thuisnetwerk geïntegreerd. Je kunt de aanmelding met de aanmeldtoets van de FRITZ!Box starten of met behulp van een wizard.

Voorwaarden/beperkingen

• Er kunnen maximaal tien slimme stopcontacten worden aangemeld bij de FRITZ!Box.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1 FRITZ!DECT aanmelden met wizard

1. Steek de FRITZ!DECT in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box.
  2. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Smart Home".
  3. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management".
  4. Klik op de knop "Register Device".
  5. Binnen 2 minuten: druk op de DECT-toets van de FRITZ!DECT. Houd de toets ten minste gedurende 6 seconde ingedrukt, tot de DECT-led snel begint te knipperen. Zolang de led snel knippert, bevindt de FRITZ!DECT zich in de aanmeldmodus.

2 FRITZ!DECT aanmelden met toets

1. Steek de FRITZ!DECT in een stopcontact in de buurt van de FRITZ!Box.
  2. Druk op de DECT-toets van de FRITZ!DECT. Houd de toets ten minste gedurende 6 seconde ingedrukt, tot de DECT-led snel begint te knipperen. Zolang de led snel knippert, bevindt de FRITZ!DECT zich in de aanmeldmodus.
  3. Binnen 2 minuten: druk op de DECT-toets van de FRITZ!Box. Houd de toets ten minste gedurende 6 seconde ingedrukt, tot de DECT- of Info-led van de FRITZ!Box begint te knipperen. Zolang de led knippert, bevindt de FRITZ!Box zich in de aanmeldmodus.

Zodra de DECT-led van de FRITZ!DECT blijft branden, is de DECT-verbinding tot stand gebracht. Vervolgens kun je de FRITZ!DECT op de gewenste locatie plaatsen en configureren en bedienen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box onder "Smart Home".