Mesh Repeater geeft geen apparaatnamen weer

De FRITZ!Box geeft in de modus Mesh Repeater geen apparaatnamen weer, omdat de apparaten hun naam alleen aan de Mesh Master doorgeven als hun IP-instellingen worden opgevraagd. Daarom geeft de Mesh Repeater de apparaten alleen weer met het IP-adres ("PC-192-168-178-20") of het MAC-adres ("PC-00-23-14-DD-89-44") dat de Mesh Repeater bekend is.

De namen van alle apparaten in het thuisnetwerk en het gastnetwerk worden echter weergegeven in het Mesh-overzicht van de Mesh Master.