Leds uitschakelen

De leds geven je voortdurend informatie over de bedrijfs- en verbindingsstatus van het slimme stopcontact, bijvoorbeeld FRITZ!DECT 200. Als je deze informatie niet nodig hebt en als de brandende leds je storen, kun je ze permanent uitschakelen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik in het menu "Smart Home" op "Device Management" of in het menu "Home Network" op "Smart Home".
  3. Indien beschikbaar, selecteer je uit de vervolgkeuzelijst alle smarthomeapparaten.
  4. Klik bij het smarthomeapparaat in kwestie op de knop (Bewerken).
  5. Klik op "Additional settings" om alle instellingen weer te geven.
  6. Schakel de optie "LED display on" uit.
  7. Klik op "OK" om de instellingen op te slaan.

De leds zijn nu uitgeschakeld. De leds geven de bedrijfs- en verbindingsstatus kort aan je op een apparaat kort op een toets drukt en gaan na 60 seconden automatisch weer uit.