FRITZ!Fon meldt "Geheugen vol"

Hoewel de modus "Berichten opnemen" is ingeschakeld voor het antwoordapparaat van de FRITZ!Box, neemt het antwoordapparaat geen berichten op. Bellers kunnen geen bericht achterlaten, maar horen bijvoorbeeld de begroeting "Hello. No one is available to answer your call at the moment. Please call again later". De FRITZ!Fon toont het bericht "Geheugen vol".

Oorzaak

• Er is geen geheugen meer beschikbaar of het maximale aantal berichten is bereikt.

Voer de hier beschreven stappen achterelkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Berichten verwijderen

1. Verwijder oude berichten. Als je het automatisch doorsturen van e-mail hebt ingeschakeld, kun je de berichten automatisch te laten verwijderen van het antwoordapparaat nadat ze zijn doorgestuurd.

2 Telefoon uit- en weer aanzetten

1. Zet de telefoon uit door de ophangtoets (rode telefoonhoorn) ingedrukt te houden en zet de telefoon vervolgens weer aan.

3 USB-opslagmedium met FRITZ!Box verbinden en configureren

Als een USB-opslagmedium is verbonden met de USB-poort van de FRITZ!Box en is geactiveerd voor het antwoordapparaat, dan kan het antwoordapparaat tot 254 berichten opnemen. Zonder USB-opslagmedium kan het minimaal aantal opgenomen berichten of de minimale opnamelengte niet worden gegarandeerd:

USB-opslagmedium op FRITZ!Box aansluiten

1. Sluit het USB-opslagmedium aan op een USB-poort van de FRITZ!Box.

USB-opslagmedium configureren voor het opnemen van berichten

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telefonie".
  2. Klik in het menu "Telefonie" op "Antwoordapparaten".
  3. Selecteer het antwoordapparaat dat je wilt configureren.
  4. Klik op de knop Klik op de knop "Instellingen".
  5. Klik op "Meer instellingen" ("Andere instellingen").
  6. Schakel bij "Berichten" de optie "USB-opslagmedium gebruiken om de opnamecapaciteit te vergroten" ("USB-opslagmedium gebruiken voor het vergroten van de capaciteit") in.
  7. Klik op "Toepassen" om de instellingen op te slaan.

4 Ander USB-opslagmedium testen

Het USB-opslagmedium is mogelijk defect of onjuist geformatteerd.

1. Verbind een ander USB-opslagmedium met de FRITZ!Box, bij voorkeur een USB-geheugenstick.