Knowledge Base-artikel #305
FRITZ!Fon C6
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

RSS-feeds op de FRITZ!Fon ontvangen

In de FRITZ!Box kun je maximaal 20 RSS-feeds configureren, die je vervolgens met je FRITZ!Fon kunt lezen.

Voorwaarden

• De FRITZ!Fon moet zijn aangemeld bij een FRITZ!Box.

1 RSS-feed configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telefonie".
  2. Klik in het menu "Telefonie" op "Telefoonapparaten" ("Randapparatuur").
  3. Klik op het tabblad "RSS-berichten".
  4. Selecteer uit de vervolgkeuzelijst een vooraf ingestelde nieuwsbron of selecteer the optie "Andere RSS-feed..." om je te abonneren op een andere nieuwsbron op internet.

Opmerking:Voorgeprogrammeerde RSS-feeds worden na selectie automatisch geconfigureerd. De volgende instellingen kun je achteraf wijzigen met de knop "Bewerken".

5. Voer de naam in waaronder de RSS-feed op de telefoon moet worden weergegeven.
  6. Voer het internetadres in waaronder de RSS-feed is te bereiken op internet.

Opmerking:Een uitgebreide selectie van Nederlandstalige RSS-feeds op internet vind je bijvoorbeeld op www.rss-feeds.startpagina.nl.

7. Bepaal hoe vaak de RSS-feed moet worden bijgewerkt op het scherm van de telefoon.
  8. Bepaal of de telefoon een melding moet geven wanneer nieuwe berichten worden ontvangen van deze RSS-feed.

Opmerking:De telefoon geeft de ontvangst van nieuwe berichten aan met de knipperende led en het MWI-pictogram op het scherm.

9. Als je meerdere FRITZ!Fons hebt aangemeld bij de FRITZ!Box, selecteer dan de telefoons waarop je de RSS-feeds beschikbaar wilt maken.
  10. Klik op "Toepassen" om de instellingen op te slaan.

2 RSS-feeds lezen

1. Druk op de telefoon op de toets "Menu".
  2. Ga naar het menu "Internetdiensten" en druk op "OK".
  3. "RSS-berichten" > "OK"
  4. Selecteer een bron voor RSS-feeds en druk op "OK".

3 RSS-feed verwijderen

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telefonie".
  2. Klik in het menu "Telefonie" op "Telefoonapparaten" ("Randapparatuur").
  3. Klik op het tabblad "RSS-berichten".
  4. Klik bij de RSS-feed in kwestie op de knop (Verwijderen).