Leds van FRITZ!Powerline branden niet

De leds van het FRITZ!Powerline-apparaat branden niet. Het FRITZ!Powerline-apparaat verzendt geen gegevens meer en de gebruikersinterface van FRITZ!Powerline kan niet meer worden geopend. Mogelijk treedt het probleem op na een update van FRITZ!OS.

Voer de hier beschreven stappen achterelkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 FRITZ!Powerline-apparaat opnieuw opstarten

1. Koppel het FRITZ!Powerline-apparaat los van het elektriciteitsnet.
  2. Sluit het FRITZ!Powerline-apparaat na ca. 1 minuut opnieuw aan op het elektriciteitsnet.

Opmerking:De instellingen van het FRITZ!Powerline-apparaat worden bij het opnieuw opstarten niet gewist.

2 De fabrieksinstellingen per knop laden

1. Steek het FRITZ!Powerline-apparaat in een stopcontact en wacht gedurende ca. 1 minuut tot het FRITZ!Powerline-apparaat volledig is opgestart.
  2. Druk op het apparaat op de overeenkomstige toets:
    ModelToetsDuur
    FRITZ!Powerline 1260(E) / 1240 AX Connect 15 seconden
    FRITZ!Powerline 1220 / 1210 Connect 10-15 seconden
    FRITZ!Powerline 1240E WLAN - WPS
    Powerline - Security
    15 seconden
    FRITZ!Powerline 1220E / 1000E Powerline · Security 10-15 seconden
    FRITZ!Powerline 546E / 540E WLAN ·WPS en Powerline · Security 10 seconden
    FRITZ!Powerline 530E / 510E Security 12 seconden
    FRITZ!Powerline 520E / 500E Reset 2 seconden
  3. Wacht gedurende ca. 2 minuten tot het procedé is voltooid.

3 FRITZ!Powerline-apparaat terugzetten

1. Zet het FRITZ!Powerline-apparaat terug met behulp van het herstelprogramma.