Programma "FRITZ!Powerline" installeren

Het programma "FRITZ!Powerline" biedt je snel en overzichtelijk informatie over je powerlinenetwerk. Met het programma "FRITZ!Powerline" kun je voor je FRITZ!Powerline-apparaten updates installeren, de leds in- en uitschakelen of de naam wijzigen.nl

Voorwaarden/beperkingen

• Op de computer is Windows 11, Windows 10 (64-bits) of macOS 13, macOS 12 of macOS 11 geïnstalleerd.
  • In het programma "FRITZ!Powerline" kunnen maximaal negen powerlineapparaten worden weergegeven.

Programma "FRITZ!Powerline" downloaden en installeren

1. Open in een webbrowser https://download.avm.de/fritzpowerline/tools/fritzpowerline/.
  2. Ga naar de map "de" of "en".
  3. Download het programma "FRITZ!Powerline" voor het besturingssysteem van je computer.
  4. Installeer het programma "FRITZ!Powerline" op een computer die via de FRITZ!Box via een netwerkkabel is verbonden met een FRITZ!Powerline-apparaat.