Knowledge Base-artikel #1190
FRITZ!Powerline 1260
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Gebruikersinterface van FRITZ!Powerline kan niet worden geopend

Na configuratie kan de gebruikersinterface van het FRITZ!Powerline-apparaat niet worden geopend. Na het invoeren van fritz.powerline in de adresbalk van de webbrowser (bijvoorbeeld Chrome, Firefox) wordt de gebruikersinterface niet weergegeven.

Voer de hier beschreven stappen achterelkaar uit. Controleer na elke stap of het probleem is opgelost.

1 Volledige adres invoeren voor het openen

Volledige adres invoeren in de adresbalk van de webbrowser

Sommige webbrowsers starten een zoekopdracht op het internet als je een onbekend of onvolledig adres invoert, bijvoorbeeld Google Chrome via Google. Om dit te voorkomen moet je het volledige adres http://fritz.powerline invoeren.

2 Browsergegevens (cache) wissen

Wis op een computer met Windows of macOS het tijdelijk geheugen (cache) van de webbrowser:

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op "Ctrl + Shift + Del" of voor Safari op "CMD + Alt + E".
  2. Klik in het nieuwe venster op "Verwijderen" of druk op de entertoets.

3 Gebruikersinterface via FRITZ!Box openen

Als je het FRITZ!Powerline-apparaat gebruikt met een FRITZ!Box, kun je de gebruikersinterface van het FRITZ!Powerline-apparaat openen via de gebruikersinterface van de FRITZ!Box:

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Mesh" of "Home Network Overview".
  3. Klik op de link of naam van het FRITZ!Powerline-apparaat.