FRITZ!Powerline geeft geen apparaatnamen weer

FRITZ!Powerline geeft geen apparaatnamen weer, omdat de apparaten hun naam alleen doorgeven aan de Mesh Master als hun IP-instellingen worden opgevraagd. Daarom geeft het FRITZ!Powerline-apparaat de apparaten alleen weer met het IP-adres ("PC-192-168-178-20") of het MAC-adres ("PC-00-23-14-DD-89-44") dat het FRITZ!Powerline-apparaat bekend is.

De namen van alle apparaten in het thuisnetwerk en het gastnetwerk worden echter weergegeven in het Mesh-overzicht van de Mesh Master.