Knowledge Base-artikel #1537

Stuurprogramma FRITZ!WLAN ontbreekt

Na installatie van de FRITZ!WLAN Stick ontbreekt het stuurprogramma FRITZ!WLAN, hoewel dit wel wordt vermeld in het bijbehorende booklet.

1 Verkeerde korte handleiding meegeleverd

Bij sommige exemplaren van de FRITZ!WLAN Stick N v2 is per ongeluk de korte handleiding voor de FRITZ!WLAN Stick v2 meegeleverd. Daarin wordt uitgelegd hoe je een draadloze verbinding met de draadloze router (bijvoorbeeld FRITZ!Box) tot stand kunt brengen via het stuurprogramma FRITZ!WLAN. Voor de FRITZ!WLAN Stick N v2 is FRITZ!WLAN echter niet nodig om de draadloze verbinding te configureren.

Opmerking:De juiste handleiding vind je op onze servicepagina.