Aanbevelen:

Knowledge Base

Naar de Knowledge Base
Knowledge Base-artikel #1345
FRITZ!App Wi-Fi
Dit supportartikel is beschikbaar voor de volgende producten:

Apps zonder Google Play Store downloaden

Je kunt alle FRITZ!Apps ook zonder Google Play Store downloaden en installeren via de volgende adressen. Om de FRITZ!Apps te installeren, moer op de smartphone of tablet Android 9 of nieuwer zijn geïnstalleerd.

MyFRITZ!App:https://service.avm.de/downloads/fritzapps/MyFRITZ2.apk

FRITZ!App Fon: https://service.avm.de/downloads/fritzapps/FritzAppFon.apk

FRITZ!App Smart Homehttps://service.avm.de/downloads/fritzapps/FritzAppSmartHome.apk

FRITZ!App TV: https://service.avm.de/downloads/fritzapps/FritzAppTV.apk

FRITZ!App Wi-Fi: https://service.avm.de/downloads/fritzapps/FritzAppWLAN.apk