Met FRITZ!Box verbonden opslag (NAS) in combinatie met Apple Time Machine gebruiken

Het is niet mogelijk een met de FRITZ!Box verbonden USB-opslagmedium te gebruiken in combinatie met Time Machine.

Het gebruik van Time Machine is alleen mogelijk in combinatie met externe harde schijven die direct via Thunderbolt, FireWire of USB met de computer verbonden zijn, evenals een geïntegreerde harde schijf van een Apple Time Capsule en stations van andere computers met macOS in het FRITZ!Box-thuisnetwerk.

Opmerking:Een Apple Time Capsule kun je via een netwerkkabel of het Wi-Fi-netwerk met de FRITZ!Box verbinden en vervolgens op iedere computer in het thuisnetwerk gebruiken. Informatie over Time Machine en Time Capsule krijg je rechtstreeks van Apple; raadpleeg bijvoorbeeld het handboek.