Wachtwoord voor de gebruikersinterface van de FRITZ!Box wijzigen

Met een wachtwoord beveilig je je FRITZ!Box tegen onbevoegde toegang. Je kunt de wachtwoorden van afzonderlijke FRITZ!Box-gebruiker desgewenst op elk moment wijzigen.

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "System".
  2. Klik in het menu "System" op "FRITZ!Box Users".
  3. Klik naast de gebruiker voor het FRITZ!Box-wachtwoord (bijvoorbeeld "fritz1234") op de knop (Bewerken).
  4. Voer een individueel wachtwoord in dat sterk genoeg is. Gebruik geen wachtwoord dat je al gebruikt voor andere diensten, zoals voor een e-mailaccount, bol.com, Facebook of Google.

Opmerking:Bewaar het wachtwoord zorgvuldig! De gebruikersinterface is alleen toegankelijk nadat het wachtwoord is ingevoerd.