FRITZ!Box meldt "FRITZ!Box cannot be reached"

In de gebruikersinterface van de FRITZ!Box wordt onder "Internet > MyFRITZ! Account" de volgende foutmelding weergegeven:

Could not reach MyFRITZ!.
Please check your internet connection. MyFRITZ! might be offline at the moment.Please try again later."

1 Meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box installeren

Voor het aanmelden bij MyFRITZ!Net moet FRITZ!OS 7.29 of nieuwer zijn geïnstalleerd. Met oudere FRITZ!OS-versies kan de FRITZ!Box zich vanwege een verlopen SSL-certificaat niet meer aanmelden bij MyFRITZ!Net:

1. Installeer op de FRITZ!Box het meest recente FRITZ!OS.

2 FRITZ!Box opnieuw opstarten

De FRITZ!Box kon mogelijk vanwege een tijdelijke fout bij het tot stand brengen van de internetverbinding geen verbinding tot stand brengen met MyFRITZ!Net. Start de FRITZ!Box daarom opnieuw op, zodat de FRITZ!Box de internetverbinding opnieuw tot stand brengt:

2. Klik in het menu "System" op "Backup".
  3. Klik op het tabblad "Restart".
  4. Klik op de knop "Restart".