MyFRITZ!-account verwijderen

Als je je MyFRITZ!-account niet meer nodig hebt, kun je de account rechtstreeks verwijderen via myfritz.net:

1. Open in een webbrowser myfritz.net.
  2. Voer in de invoervelden in kwestie het e-mailadres en het MyFRITZ!-wachtwoord in die je hebt gebruikt voor de registratie bij MyFRITZ!Net en klik op "Aanmelden".

Opmerking:Als je het MyFRITZ!-wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuw wachtwoord instellen voor je MyFRITZ!-account.

3. Los de captcha op.
  4. Klik rechtsboven aan de rand van de website op de menuknop met drie puntjes en dan op "Accountinstellingen".
  5. Klik op "Account verwijderen".
  6. Schakel de optie "Ja, ik wil mijn MyFRITZ!-account verwijderen" in.
  7. Klik op de knop "MyFRITZ!-account verwijderen".

Je MyFRITZ!-account bij AVM is nu volledig verwijderd.

Als de verwijderde MyFRITZ!-account nog steeds in een FRITZ!Box is geconfigureerd, kun je in de betreffende FRITZ!Box de account verwijderen. Klik hiervoor in de FRITZ!Box-gebruikersinterface onder "Internet > MyFRITZ!-account" op de knop "FRITZ!Box uit MyFRITZ!-account verwijderen" te klikken.