SIP-trunk van Deutsche Telekom in FRITZ!Box configureren

Je kunt in de FRITZ!Box een SIP-trunk met maximaal 20 telefoonnummers van Deutsche Telekom configureren, waarover meerdere gesprekken tegelijkertijd kunnen worden gevoerd. De FRITZ!Box ondersteunt de tarieven "Deutschland LAN SIP-Trunk Pooling" en "Deutschland LAN SIP-Trunk" en het zakelijke tarief "Telekom CompanyFlex SIP-Trunk".

Voorwaarden/beperkingen

• De FRITZ!Box gebruikt uitsluitend de bedrijfsmodus "Registered Mode". De "Static Mode" wordt niet ondersteund.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

SIP-Trunk van Deutsche Telekom configureren

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Telephony".
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Numbers".
  3. Klik op de knop "New Telephone Number".
  4. Schakel de optie "Internet telephone number" in en klik op "Next".
  5. Selecteer in de vervolgkeuzelijst je tarief "Telekom SIP-Trunk" of "Telekom CompanyFlex SIP-Trunk".
  6. Voer het hoofdnummer van de aansluiting in.
  7. Selecteer in de vervolgkeuzelijst "Length of extension numbers" de lengte van het langste interne doorkiesnummer.
  8. Voer het doorkiesnummer van het bedieningstoestel (centrale) in.
  9. Voer de andere telefoonnummers van je SIP-trunk in. Je kunt maximaal 19 verdere telefoonnummers invoeren, die je kunt gebruiken voor telefoons en andere op de FRITZ!Box aangesloten eindapparaten.
  10. Voer in de sectie "Account Information" je gebruikersnaam en wachtwoord in.
  11. Klik op "Next" en volg de instructies van de wizard.