Vermeldingen van het onlinetelefoonboek ontbreken

In de FRITZ!Box is het telefoonboek van een e-mailaccount geconfigureerd. Het telefoonboek van de FRITZ!Box bevat na synchronisatie echter niet alle telefoonboekvermeldingen van het onlinetelefoonboek.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Voer de hier beschreven maatregelen na elkaar uit. Controleer na elke maatregel of het probleem is opgelost.

1 Naam en telefoonnummer toevoegen

De FRITZ!Box neemt alleen telefoonboekvermeldingen over als de invoervelden voor naam en telefoonnummer zijn ingevuld:

1. Voeg in je onlinetelefoonboek de naam en het telefoonnummer toe bij de ontbrekende vermeldingen.

2 Synchronisatie handmatig initialiseren

Als je wijzigingen hebt aangebracht in het onlinetelefoonboek, worden deze pas na een synchronisatie weergegeven in het telefoonboek van de FRITZ!Box. Synchronisatie wordt één keer per nacht automatisch uitgevoerd. Je kunt synchronisatie echter ook handmatig initialiseren:

1. Klik op "Telephony" in de FRITZ!Box-gebruikersinterface.
  2. Klik in het menu "Telephony" op "Telephone Book".
  3. Ga naar het onlinetelefoonboek.
  4. Klik op de knop "Synchronize telephone book".