Push-service-mails "Change notice: Home network" verhinderen voor bekende netwerkapparaten

Elke keer nadat de FRITZ!Box opnieuw is opgestart, wordt een e-mail verzonden met als onderwerp: "Change notice: Home network" wanneer computers, smartphones, tablets of andere netwerkapparaten zonder afzonderlijke instellingen verbinding maken met de FRITZ!Box.

Je kunt verhinderen dat deze e-mails worden verzonden door unieke namen toe te wijzen aan alle netwerkapparaten die je permanent in je thuisnetwerk in gebruik hebt. Voor deze netwerkapparaten wordt dan geen e-mail meer verstuurd wanneer de FRITZ!Box opnieuw wordt opgestart.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

Netwerkapparaat unieke naam geven in FRITZ!Box

1. Klik in de gebruikersinterface van de FRITZ!Box op "Home Network".
  2. Klik in het menu "Home Network" op "Network".
  3. Klik op het tabblad "Network Connections".
  4. Klik bij het netwerkapparaat in kwestie op de knop (Bewerken).
  5. Voer in het veld "Name" een andere naam in dan de standaardnaam die door het besturingssysteem is toegewezen.
  6. Klik op "Apply" om de instellingen op te slaan.
  7. Herhaal de stappen 3 tot 6 voor elk netwerkapparaat waarvoor je geen wijzigingse-mail meer wilt ontvangen.