USB-printer drukt niet goed of onvolledig af wanneer deze wordt gebruik als netwerkprinter

Een USB-printer die is aangesloten op de FRITZ!Box voert printopdrachten niet goed uit. Afzonderlijke pagina's, illustraties of afbeeldingen worden niet goed of onvolledig afgedrukt.

1 Printer ondersteunt bedrijfsmodus niet

Een printer moet gegevens kunnen verwerken in de RAW-indeling (unidirectional RAW over TCP) om via een USB-kabel te kunnen worden gebruikt als netwerkprinter. Printers die ingekapselde of bidirectionele gegevenstransmissie vereisen, kunnen niet via een USB-kabel worden gebruikt als netwerkprinter. Dit geldt bijvoorbeeld voor sommige GDI-printers ("Windows printers"), LIDIL-printers ("Lightweight Imaging Device Interface Language") en DOT4-printers (IEEE 1284-standaard).

Workaround