Afzonderlijke menuopties op FRITZ!Fon met pincode beveiligen

Met een FRITZ!Fon kunnen diverse functies van de FRITZ!Box worden aangestuurd en gebruikt. Voor de menuopties "Call diversion (doorschakelen)", "WiFi" en "FRITZ!Box-version" kun je een pincode configureren om te voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot deze functies. Na configuratie moet de pincode worden ingevoerd op de FRITZ!Fon bij het openen van de betreffende menuoptie.

Opmerking:De configuratieprocedure en informatie over functies in deze handleiding hebben betrekking op het meest recente FRITZ!OS van de FRITZ!Box.

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Box.
  2. Klik in het menu "DECT" op "Base Station" of in het menu "Telephony" op "DECT".
  3. Activeer de optie "Access protection".
  4. Voer een viercijferige pincode in.
  5. Bepaal voor welke FRITZ!Box-functies de toegangsbeveiliging moet gelden.