Wachtwoord voor de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater vergeten

Je bent het wachtwoord van de FRITZ!Repeater vergeten? ✔ Zo meld je je weer aan bij de gebruikersinterface.

De gebruikersinterface van je FRITZ!Repeater kun je met een wachtwoord beveiligen tegen onbevoegde toegang. Als je geen wachtwoord hebt opgegeven, moet je na de configuratie het wachtwoord en, indien van toepassing, de gebruikersnaam van de FRITZ!Box gebruiken om je aan te melden. Wanneer je het wachtwoord bent vergeten, herstel dan het wachtwoord of laad de fabrieksinstellingen van de FRITZ!Box. Vervolgens kun je jezelf weer aanmelden en een nieuw wachtwoord opgeven.

1 Wachtwoord van de FRITZ!Box gebruiken

Als je geen wachtwoord hebt opgegeven aan de gebruikersinterface van de repeater, moet je voor de aanmelding het wachtwoord en, indien van toepassing, de gebruikersnaam van de FRITZ!Box gebruiken. Meld je in dit geval aan met het wachtwoord van de FRITZ!Box.

2 Wachtwoord herstellen

Als je de mogelijkheid wordt geboden om een pushservice-e-mail te laten versturen, laat je dan een e-mail met toegangslink toesturen, waarmee je het wachtwoord opnieuw kunt instellen:

1. Open de gebruikersinterface van de FRITZ!Repeater.
  2. Klik op de link "Forgot your password?"
  3. Klik op de knop "Send Push Service mail". Als de knop niet wordt weergegeven, dan is de push-service "Forgot password" niet geconfigureerd.
  4. Haal de e-mail op met het apparaat waarmee je de push-service-e-mail hebt aangevraagd en volg de aanwijzingen in de e-mail. Als je geen e-mail hebt ontvangen, dan zijn óf de e-mailaccountgegevens onjuist ingevoerd bij de push-service, óf de repeater heeft geen internetverbinding.

Belangrijk:Mogelijk werd de e-mail als ongewenste reclame (spam) geclassificeerd. Controleer in dit geval ook de spammap van je e-mailpostvak.

3 Fabrieksinstellingen laden en FRITZ!Repeater opnieuw configureren

Als de mogelijkheid niet wordt geboden om een e-mail toe te laten sturen of wanneer je de e-mail niet hebt ontvangen, heb je pas weer toegang tot de gebruikersinterface als je de fabrieksinstellingen hebt geladen:

Fabrieksinstellingen laden

1. Druk op de Connect-toets en houd de toets gedurende ongeveer 15 seconden ingedrukt.
  2. De led signaleert nu door afwisselend te knipperen en te blijven branden, dat de fabrieksinstellingen worden geladen en de FRITZ!Repeater opnieuw wordt opgestart. Dit kan enkele minuten duren.
  3. Zodra de led gedurende ten minste 1 minuut ononderbroken knippert, is het laden van de fabrieksinstellingen voltooid.

FRITZ!Repeater configureren